El que diuen de mi

He estat alumne seu al Centre d'Estudis Politècnics i dono fe que és un gran formador i millor persona.
És una persona que s'implica amb el grup, és molt dinàmic, responsable, constant i pacient.
Només puc parlar meravelles d'ell.

Oscar Seisdedos Esguevillas 6 de juliol de 2016

Fer fàcil el difícil és una genialitat a l'abast de molt pocs. Precisament això és el que em va transmetre Xavi, que si li posem un gotetes del bon rotllo que transmet ja tenim el còctel perfecte.

Professionalitat i treballar a gust!

Pablo Bayona http://segurosarcoiris.com 29 de maig de 2016

Malgrat que el meu web estava a punt, encara tenia diversos detalls tècnics que arreglar. Contractar Xavi ha estat la millor inversió per actualitzar el meu web, ja que ha sabut entendre perfectament el que necessitava el meu projecte. És molt compromès, transparent i respecta al màxim els temps d'entrega. He treballat amb diversos desenvolupadors ... i de tots em quedo amb Xavi, el recomano al 100%!

29 de maig de 2016

Hem trobat la persona perfecta per treballar amb el nostre projecte. No només perquè ens resol els problemes i ens ajuda amb qualsevol dificultat que trobem, sinó especialment perquè ens assessora i ens fa pensar en coses que ni se’ns havien acudit. Sempre troba la manera de donar-nos el cop de mà que necessitem i de fer la nostra pàgina més pràctica i més ràpida per als usuaris.

Estem molt contentes amb el tracte, la rapidesa i la qualitat del treball del Xavier. S’ha fet seu el projecte i això és el que més valorem.

Paula Mariani http://www.demodebooks.com/ 17 d'abril de 2016

He rebut classes d'informàtica del professor Xavier Celma i puc afirmar categòricament que és un excel·lent docent que uneix els seus extensos coneixements en la matèria amb la seva passió per la tecnologia i les seves magnífiques dots de comunicador.

David Roca Carreño Recepcionista en Ajhory para turismo e inversiones S.A 20 de març de 2016