Seguros Arcoris

http://segurosarcoiris.com

mock-seguros-arcoiris450

Asegurar la union del campo desde el campo.

CORREDURIA DE SEGUROS ARCOIRIS SL se creó bajo el paraguas de Grupo Arcoíris ante la creciente demanda y necesidad de gestionar los seguros para los socios de la cooperativa. Por tanto es una sociedad cuyo sello empresarial nace en el seno del Grupo Cooperativo ARCOIRIS, como una herramienta para minimizar los costos de los agricultores y ganaderos a través de una premisa.

Nuestro objetivo, dentro del marco del sector asegurador, es crear soluciones que satisfagan las necesidades de nuestros clientes, ahorrando costos y dando calidad en el servicio mediante una asistencia postventa profesionalizada.

[Fragment de www.segurosarcoiris.com]

Concepte


Quan l’equip de la Cooperativa Arcoiris es posa en contacte amb mi és perque ja tenen molt clar quin és el seu projecte a Internet, i què és el que necessiten. Em demanen dissenyar la seva nova web perquè el seu equip de programadors ho pugui integrar.

Un projecte molt il·lusionant per mi ja que la meva relació amb Valderrobres, lloc on està situada la cooperativa, és molt estreta, la meva segona casa. I així va ser treballar amb ells, fent-me sentir com si estigués a casa meva i siguent un més d’ells. Uns grans professionals dels quals haig de destacar la seva cura en tots els detalls a l’hora d’executar el disseny original.

visitar web

 

Fer fàcil el difícil és una genialitat a l'abast de molt pocs. Precisament això és el que em va transmetre Xavi, que si li posem un gotetes del bon rotllo que transmet ja tenim el còctel perfecte.

Professionalitat i treballar a gust!

Pablo Bayona http://segurosarcoiris.com 29 de maig de 2016

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Categories
Disseny gràfic Web