Tediem

Blog, Facebook, Twitter

mockup-tediem-xs450

Somos una entidad consultora de ámbito empresarial que cubre todo el proceso asesor de la pequeña y mediana empresa.

En las dificultades que surgen diariamente nuestros técnicos le orientaran en todos aquellos temas en los que le gustaría contar con una tercera opinión en su gestión empresarial. Contamos con una gran experiencia estando avalados por más de 200 clientes, algunos de su sector, que confían plenamente en nosotros, gracias a nuestra calidad en el trato y unos precios muy competitivos en el mercado.

[Fragment de www.tediem.com]

Concepte


La última versió de la web de Tediem ja la vàrem desenvolupar amb WordPress perque pogués incloure una secció de Blog, així doncs el pas següent era obrir nous canals de comunicació. A l’hora de decidir-nos amb quines xarxes socials treballar vam decidir Facebook perque és la més utilitzada pel grup d’usuaris als quals va destinada les publicacions, i Twitter per la seva versatilitat. En breu començarem a treballar LinkedIn ja que és la més idònia pel tipus de continguts i públic objectiu.

Treballem junts desde fa molts anys, estratègia digital i moltes altres feines avalen la feina feta durant aquests anys. Uns grans professionals del sector de l’assessorament empresarial que continuen creixent dia a dia.

visitar blog  visitar pàgina de Facebook  visitar perfil Twitter

wordpress ·  facebook ·  twitter

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Categories
Estratègia digital