Veoveo Magazine

veoveomagazine.com

mock-veoveo450

veoveo magazine es el único medio especializado, en España y Latino América, en diseño artesano y manualidades para adultos, tanto para aficionados como para profesionales.

Veo Veo Magazine es un proyecto de Monica Rodríguez Limia:

“Difícil presentarse… pero lo intentaré.
Soy una extrovertida-introvertida y una romántica-práctica a la que le apasiona todo lo que esté hecho a mano y a la que, después de 40 años, le sigue pareciendo pura magia.”

[Fragment de www.veoveomagazine.com]

Concepte


A la Mònica la vaig conèixer al 2014 perque volia fer unes modificacions a la nova versió de Veo Veo. Ella ja havia desenvolupat el seu nou web amb WordPress però la vaig començar a ajudar a anar afinant petits temes i amb un no res la relació era més de col·laboradors que de treballador/client. Va ser molt fàcil perque enten desde el principi el concepte del projecte, el sap organitzar i finalment comunicar. Desde aleshores que hem treballat junts ja en uns quants projectes, i ho continuem fent!

Veo Veo Magazine és un referent de “la cultura” Do It Yourself (DIY)

visitar web

wordpress · css3 · html5 · responsive design

He desenvolupat el nou web de veoveo magazine mà a mà amb Xavier. Treballar amb ell és fàcil, una cosa molt difícil de trobar en el sector del disseny i desenvolupament web. S'estableix una comunicació fluïda i el treball avança segons la planificació preestablerta.

Durant l'avanç en el projecte, Xavier sap anticipar algunes de les necessitats que tindrà el client pel que va un pas més enllà, suggereix recomanacions en base a la seva experiència i les s'adapta a les teves particularitats per facilitar-te el teu treball en el teu futur dia a dia . Tu tries si vols ser autònom o si prefereixes delegar en ell un seguiment i manteniment, en cap moment sents pressió referent a això.

Sens dubte seguiré treballant amb ell!

Mònica Rodríguez Limia http://veoveomagazine.com/ Para y por los creadores a través de diferentes canales. 21 de novembre de 2015

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Categories
Suport Wordpress