Política de privacitat

De conformitat amb la Llei 15/1999 (Llei de protecció de dades de caràcter personal) i LSSICE 34/2002, us informo que les dades que proporciones per ser subscriptor del servei de newsletters o per comprar qualsevol producte de la botiga online, formaran part d’un fitxer inscrit en el Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a nom del propietari de Xavier Celma.

L’única finalitat de la recollida de dades per al butlletí de Xavier Celma (nom i correu electrònic) és per informar, per qualsevol mitjà electrònic, de notícies. En qualsevol cas, compartir la informació amb tercers.

Si utilitzeu la botiga de Xavier Celma, on  és necessari recopilar més dades personals per al cobrament, navegaràs de manera segura gràcies al protocol de seguretat https que garanteix el tràfic segur de les dades des del teu ordinador fins a la botiga.

En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t’informo que pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment, fàcilment i gratuïta enviant un e-mail amb la teva sol·licitud a: hola@xaviercelma.cat