Dissenyador web. Formador

És hora de planificar un lloc web ?

Si necessites un lloc web nou o renovar el que ja tens, explica’m aquí el teu projecte i et preparo una proposta tècnica, d’execució i econòmica segons les teves necessitats. A partir d’aquí programem l’execució del projecte per fases, desde la conceptualització fins a la publicació.

demanar proposta

Incidències i suport WordPress

Tens un formulari al que t’agradaria canviar-li l’aspecte, o vols fer unes modificacions a la capçalera, alguna cosa passa però realment el teu WordPress té una descàrrega lenta, vols que tingui més d’un idioma, o mantenir-lo actualitzat, fer una migració o t’han “hackejat” el web i tens un “malware”.

quina és la teva incidència?

Formació a mida WordPress

Ja ets usuari de WordPress però tens dubtes o t’agradaria poder desenvolupar noves seccions del teu web. Potser estàs valorant la opció de fer-te tu mateix un lloc web però necessites algú que t’expliqui com funcionen aspectes concrets per poder portar a terme amb seguretat el teu projecte.

més informació de formació 😉

Urgències WordPress

Si el teu lloc web amb WordPress té una incidència i necessites solucionar-ho el més aviat possible complimenta el següent formulari i em posaré en contacte amb tu. Moltes vegades no són casos difícils de resoldre però que requereixen d’acció inmediata. Si tens una urgència:

fes click aquí

últims projectes …