Bergmann Designs

bergmanndesigns.com

mock-bergman450

Creemos que la complejidad a la hora de conseguir un gran resultado en estos productos radica en la selección de las mejores pieles.

Bergmann Leather Designs, empresa dedicada al diseño, fabricación y distribución de alfombras de piel y complementos de alta calidad.

[Fragment de www.bergmanndesigns.com]

Concepte


La web que tenien Bergmann Leather Designs era la típica web feta amb  Flash, a nivell d’imatge funcionava molt bé però es trobaven amb la necessitat de renovar-la. I així ho vàrem fer, a partir del xassís que ja teníem li vàrem instal·lar un motor nou. Amb la nova web ara tenen un disseny que s’adapta als diferents dispositius (web responsive), es pot autogestionar, estan millorant el posicionament natural, i tota la resta d’avantatges que ofereix WordPress, el gestor de continguts amb el qual està construïda la web .

L’execució va ser molt ràpida i senzilla ja que tal i com ho vàrem planificar va resultar. És un plaer treballar amb l’equip de Bergmann ja que confien plenament amb els seus col·laboradors i la gent que els envolta.

visitar web

wordpress · css3 · html5 · responsive design

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Categories
Web