Peter & Wolf BCN

peterandwolfbcn.com

La nostra visió és esdevenir un referent del concepte de moda “slow fashion” i del “hand made”, creant dissenys atemporals i pràctics, peces úniques que tinguin un detall especial, diferent, amb produccions curtes.

Peter & Wolf BCN va néixer a la primavera de 2015, inspirada pel sol de Barcelona i l’aroma dels pins del Parc Güell.

[Fragment de peterandwolfbcn.com]

Concepte


Clara, neta i fàcil, així és com el Marco i el Miguel ens varen definir a la Alejandra i a mi com volien que fos el seu e-commerce. I així ho hem fet (o ho hem intentat). És molt gratificant treballar amb l’equip de P&W pel seu nivell de cooperació i complicitat. Són una gent que els hi agrada el que fan i la manera com ho fan.

Lloc web desenvolupat amb WordPress. L’e-commerce està integrat a WordPress amb Woocommerce. Tot amb dos idiomes i un blog!

visitar web

wordpress · css3 · html5 · responsive design

Fa un parell d'anys vam posar en marxa un web informativa amb fotos i descripcions dels nostres productes, però sense la contribució de Xavier no hagués estat possible obrir el juny d'aquest any la nostra nova web amb ecommerce, molt més atractiva, fàcil de navegar i amb diverses pàgines on descobrir la nostra filosofia, les nostres col·leccions i veure fotos dels productes en ús.

Miguel S. Pujol 27 d'octubre de 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Categories
Web