RIS Instalaciones

risinstalaciones.com

mock-ris-450
RIS instal·lacions és la marca comercial instal·ladora de Renollar Instal·lacions i Serveis SL, empresa amb més de 12 anys d’experiència en el món de les instal·lacions.

L’any 2016 vam incorporar de forma fixa nostre departament d’oficina tècnica, de manera que puguem oferir un servei integral en aquelles instal·lacions que requereixin de projecte o legalització en què hagi d’intervenir un enginyer o tècnic competent.

Tu tranquilidad y confort son nuestra motivación

[Fragment de risinstalaciones.com]

Concepte


Amb l’equip de RIS Instal·laciones ja hi havia treballat anteriorment així que va resultar molt fàcil desenvolupar el seu nou lloc web i entendre quines eren les seves necessitats. A més són un equip de professionals que tenen les idees molt clares, saben perfectament el que necessiten i es deixen aconsellar perque són conscients que cada professional és especialista de la seva professió.

Desenvolupar un lloc web corporatiu multi idioma, amb una imatge molt clara i amb la informació ben estructurada per aclarir al màxim qualsevol dubte que li pugui sorgir a la persona que visita el seu lloc web eren les prioritats. Perque a RIS Instal·lacions no només executen projectes sinó que també els dissenyen: tal i com ells diuen “oferir un servei de claus en mà“.

visitar web

wordpress · css3 · html5 · responsive design

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Categories
Web