Sóc XC!

soc-xc

Hola! El meu nom és Xavier Celma

Si has arribat fins aquí és perquè segurament tens un especial, o mínim, interès per saber una mica més de mi. Potser ja em coneixes o encara no, sigui com sigui intentaré explicar-te per escrit el que succeeix quan algú em pregunta … et pots presentar? No seré original si us dic que és una pregunta difícil de respondre, però realment si et pares a pensar no és tan complicat … utilitzaré la tècnica “estic parlant amb un amic i posant-lo al dia de les novetats”.

Aquesta és la meva història

Últimament estic treballant en diferents projectes, des de desenvolupament web, creació i gestió de continguts, migracions web i trasllats de domini, vaja, tot el relacionat amb el web. També estic donant un cop de mà a moltes persones (bloggers, empreses) que ja tenen el seu WordPress funcionant però que han de resoldre incidències que desconeixen. Tot això combinant-ho fent de formador, a mi m’agrada més aquest terme que el de professor, en cursos de Certificats de Professionalitat per persones que estan actualment cercant feina. Aconseguir que es converteixin en professionals de nivell avançat-expert en programari d’ofimàtica és l’objectiu! També estic començant a col·laborar amb coworkings realitzant càpsules especialitzades en WordPress. Conèixer gent i els seus projectes és molt enriquidor. I com sempre cada dia treballant amb la creació i gestió de continguts per a les diferents xarxes socials i blogs que gestiono. És com la gestió dels noms de domini, sempre ho tens allà, fent xup-xup

La veritat és que treballar amb un gestor de continguts (CMS) el desenvolupament web, bàsicament WordPress, algun Prestashop i algunes provatures amb el Concrete5, és molt gratificant i m’ha permès augmentar la productivitat quan els temps d’entrega són inferiors i els pressupostos també. Imagina’t ! Tens un motor nou per posar-li el xassís que vulguis, i els accessoris …Encara recordo els inicis l’any 2000 treballant amb Frontpage i Dreamweaver, buff … com ha canviat “la cosa”. I l’època del Flash? Quan els amples de banda començaven a ser una mica amples i tothom volia lluir d’efectes, animacions i música! Bons records d’aquella època, bones feines que es podien desenvolupar d’una manera relativament senzilla, molt creatiu tot plegat. Més endavant va vindre una època de “picar codi”, una temporada difícil en tots els sentits, marcada per la severa crisi econòmica que tant mal ens ha fet a molts i “tant bé” (m’atreviria a dir) a uns pocs. Fins que, com us deia abans, arriba “l’època WordPress”.

Més endavant em comencen a preguntar pel Twitter, LinkedIn, Facebook … i te n’adones de que has de continuar endavant, formant-te. Però ja no és tant saber fer anar l’eina de comunicació (plataforma de nova comunicació) sinó el més important: el contingut, l’storytelling, el Marketing de continguts. Que sigui atractiu, original, ben il·lustrat …

Una professió, la meva, en la que el reciclatge forma part del dia a dia. És molt ràpid i l’adaptació és bàsica, tot molt estressant però alhora engrescador. El més complicat per a mi és saber on acaba la meva professió i comença la d’un altre.

Cada dia em miro al mirall i em pregunto: Si avui fos l’últim dia de la meva vida, voldria fer el que faré avui? Si la resposta és no masses dies seguits, se que necessito canviar alguna cosa.

[Steve Jobs]

monocicle

El que diuen de mi

Miguel S. Pujol

Fa un parell d'anys vam posar en marxa un web informativa amb fotos i descripcions dels nostres productes, però sense la contribució de Xavier no hagués estat possible obrir el juny d'aquest any la nostra nova web amb ecommerce, molt més atractiva, fàcil de navegar i amb diverses pàgines on descobrir la nostra filosofia, les nostres col·leccions i veure fotos dels productes en ús.

Miguel S. Pujol 27 d'octubre de 2017

Oscar Seisdedos Esguevillas

He estat alumne seu al Centre d'Estudis Politècnics i dono fe que és un gran formador i millor persona.
És una persona que s'implica amb el grup, és molt dinàmic, responsable, constant i pacient.
Només puc parlar meravelles d'ell.

Oscar Seisdedos Esguevillas 6 de juliol de 2016

Pablo Bayona

Fer fàcil el difícil és una genialitat a l'abast de molt pocs. Precisament això és el que em va transmetre Xavi, que si li posem un gotetes del bon rotllo que transmet ja tenim el còctel perfecte.

Professionalitat i treballar a gust!

Pablo Bayona http://segurosarcoiris.com 29 de maig de 2016

Andrea García

Malgrat que el meu web estava a punt, encara tenia diversos detalls tècnics que arreglar. Contractar Xavi ha estat la millor inversió per actualitzar el meu web, ja que ha sabut entendre perfectament el que necessitava el meu projecte. És molt compromès, transparent i respecta al màxim els temps d'entrega. He treballat amb diversos desenvolupadors ... i de tots em quedo amb Xavi, el recomano al 100%!

29 de maig de 2016

Paula Mariani

Hem trobat la persona perfecta per treballar amb el nostre projecte. No només perquè ens resol els problemes i ens ajuda amb qualsevol dificultat que trobem, sinó especialment perquè ens assessora i ens fa pensar en coses que ni se’ns havien acudit. Sempre troba la manera de donar-nos el cop de mà que necessitem i de fer la nostra pàgina més pràctica i més ràpida per als usuaris.

Estem molt contentes amb el tracte, la rapidesa i la qualitat del treball del Xavier. S’ha fet seu el projecte i això és el que més valorem.

Paula Mariani http://www.demodebooks.com/ 17 d'abril de 2016

David Roca Carreño

He rebut classes d'informàtica del professor Xavier Celma i puc afirmar categòricament que és un excel·lent docent que uneix els seus extensos coneixements en la matèria amb la seva passió per la tecnologia i les seves magnífiques dots de comunicador.

David Roca Carreño Recepcionista en Ajhory para turismo e inversiones S.A 20 de març de 2016

Mònica Rodríguez Limia

He desenvolupat el nou web de veoveo magazine mà a mà amb Xavier. Treballar amb ell és fàcil, una cosa molt difícil de trobar en el sector del disseny i desenvolupament web. S'estableix una comunicació fluïda i el treball avança segons la planificació preestablerta.

Durant l'avanç en el projecte, Xavier sap anticipar algunes de les necessitats que tindrà el client pel que va un pas més enllà, suggereix recomanacions en base a la seva experiència i les s'adapta a les teves particularitats per facilitar-te el teu treball en el teu futur dia a dia . Tu tries si vols ser autònom o si prefereixes delegar en ell un seguiment i manteniment, en cap moment sents pressió referent a això.

Sens dubte seguiré treballant amb ell!

Mònica Rodríguez Limia http://veoveomagazine.com/ Para y por los creadores a través de diferentes canales. 21 de novembre de 2015