Serveis

Disseny Web

disseny-web-homeEl web és la cara visible del teu negoci i vols que estigui a l’alçada del teu projecte. Et puc explicar quin és el procés per tindre un lloc web professional i ho podem portar a terme junts o si ho prefereixes jo m’encarrego de tot. Potser el teu web ja ha quedat antiga i vols renovar-la, necessites evolucionar i oferir més serveis, mostrar una imatge més innovadora.

Desenvolupament de projectes web, des de la conceptualització fins a la publicació! Sigui quin sigui el teu projecte a Internet, des de un web de presència corporativa fins a  serveis d’e-commerce.

 • Creació de llocs web amb CMS com WordPress, Prestashop  o Concrete5
 • Desenvolupament d’e-commerce, la teva botiga a Internet
 • Instal·lació i configuració de temes de compra
 • Integració de dissenys web propis prèviament maquetats en HTML5 i CSS3
 • Totes les web disposen de la configuració pertinent per a millorar el SEO dels continguts, estadístiques de Google AnalyticsGoogle Local Business, Firewall i mesures de seguretat per evitar intrusions
 • Aplicacions per a mòbils

wp

presta

html5

css3

concrete

apps

 demanar proposta


Suport WordPress

millorr-web-homeResolució incidències WordPress

El teu lloc web creat amb WordPress està pràcticament acabat, amb molt d’esforç i dedicació has aconseguit crear el que tenies pensat. Tot encaixa, és perfecte, però tens un formulari al que t’agradaria canviar-li l’aspecte, o vols fer unes modificacions a la capçalera, alguna cosa passa però realment el teu WordPress té una descàrrega lenta, vols que tingui més d’un idioma, o mantenir-lo actualitzat, potser al no estar actualitzat t’han “hackejat” el web i tens un “malware”. En definitiva, ja no pots invertir més temps i vols que et doni un cop de mà, et puc ajudar, explica’m quina és la teva incidència.

quina és la teva incidència?


Estratègia digital

social-mediaA partir d’un pla de comunicació corporatiu a les xarxes socials, l’objectiu és augmentar i fidelitzar un públic que, més que ser nombrós ha de ser de qualitat, és a dir, que estigui interessat en allò que nosaltres li podem oferir. Les tècniques com Storytelling i el Content Marketing seran els fonaments amb els que treballar la presència d’una persona, empresa o marca als nous canals de comunicació, ja siguin els propis com el blog o els de tercers com LinkedIn, Twitter, Instagram, etc.

 


Posicionament Web

seoSer dels primers sempre té avantatges, però no és fàcil ni tens la certesa de poder-hi formar part. Però podem intentar-ho junts i “fer les coses com li agraden a Google”. Treballar amb constància i dedicació ha de ser la tònica quan parlem de millorar la presència a Internet.


Dominis

dominisEl teu nom a Internet. El registre o la gestió d’un domini són tasques importants perque garanteixen la nostra identitat a Internet.

 • Registre de dominis genèrics (.com .cat i tota la resta)
 • Registre de dominis territorials (.es)
 • Gestió tècnica (DNS …) i administrativa (renovacions …) de dominis
 • Canvi de registrador (trasllats de dominis), titularitats, contactes administratius

 

 

 

(Registrador no autoritzat, registro i administro els noms de domini a través de registradors autoritzats.)


Allotjament web

hostingLa llar del teu web, del teu projecte o de la teva empresa mereix tota l’atenció i els millors requeriments. Allotjaments pensats i dissenyats segons la tipologia del teu projecte. La seguretat i velocitat són factors importants i que poden influir fins i tot en elements que no ho haguéssim pensat mai com és el SEO.


Disseny gràfic

graficDesenvolupar la identitat corporativa d’un projecte, o una part d’ella sempre és un repte i engrescador alhora, aquesta és “la part creativa”.

 • Identitat corporativa, manuals d’estil
 • Disseny de suports com: logos, targetes de visita, qualsevol element de papereria
 • Disseny web responsive

El que diuen de mi

Fa un parell d'anys vam posar en marxa un web informativa amb fotos i descripcions dels nostres productes, però sense la contribució de Xavier no hagués estat possible obrir el juny d'aquest any la nostra nova web amb ecommerce, molt més atractiva, fàcil de navegar i amb diverses pàgines on descobrir la nostra filosofia, les nostres col·leccions i veure fotos dels productes en ús.

Miguel S. Pujol 27 d'octubre de 2017

Fer fàcil el difícil és una genialitat a l'abast de molt pocs. Precisament això és el que em va transmetre Xavi, que si li posem un gotetes del bon rotllo que transmet ja tenim el còctel perfecte.

Professionalitat i treballar a gust!

Pablo Bayona http://segurosarcoiris.com 29 de maig de 2016

Malgrat que el meu web estava a punt, encara tenia diversos detalls tècnics que arreglar. Contractar Xavi ha estat la millor inversió per actualitzar el meu web, ja que ha sabut entendre perfectament el que necessitava el meu projecte. És molt compromès, transparent i respecta al màxim els temps d'entrega. He treballat amb diversos desenvolupadors ... i de tots em quedo amb Xavi, el recomano al 100%!

29 de maig de 2016

Hem trobat la persona perfecta per treballar amb el nostre projecte. No només perquè ens resol els problemes i ens ajuda amb qualsevol dificultat que trobem, sinó especialment perquè ens assessora i ens fa pensar en coses que ni se’ns havien acudit. Sempre troba la manera de donar-nos el cop de mà que necessitem i de fer la nostra pàgina més pràctica i més ràpida per als usuaris.

Estem molt contentes amb el tracte, la rapidesa i la qualitat del treball del Xavier. S’ha fet seu el projecte i això és el que més valorem.

Paula Mariani http://www.demodebooks.com/ 17 d'abril de 2016

He desenvolupat el nou web de veoveo magazine mà a mà amb Xavier. Treballar amb ell és fàcil, una cosa molt difícil de trobar en el sector del disseny i desenvolupament web. S'estableix una comunicació fluïda i el treball avança segons la planificació preestablerta.

Durant l'avanç en el projecte, Xavier sap anticipar algunes de les necessitats que tindrà el client pel que va un pas més enllà, suggereix recomanacions en base a la seva experiència i les s'adapta a les teves particularitats per facilitar-te el teu treball en el teu futur dia a dia . Tu tries si vols ser autònom o si prefereixes delegar en ell un seguiment i manteniment, en cap moment sents pressió referent a això.

Sens dubte seguiré treballant amb ell!

Mònica Rodríguez Limia http://veoveomagazine.com/ Para y por los creadores a través de diferentes canales. 21 de novembre de 2015