Demodebooks

demodebooks.com

mock-demodebooks450

Demodé es una empresa que hace libros. Pero no cualquier clase de libros, no. Nuestros libros te enseñan. Editamos y publicamos libros para amantes del DIY, las manualidades, la autosuficiencia y el aprendizaje en general. Libros electrónicos que te puedes descargar ahora mismo para empezar cualquier nuevo proyecto. Libros que queremos que te hagan feliz, que te llenen y que tengas siempre cerca.

Demodebooks son Ari y Pau, amigas y residentes en Barcelona. Ingeniera y traductora. Amantes del cóctel, del vermut, de las tapas y de las sobremesas. Ari es una control freak, una hacedora compulsiva de listas y una aprendiz de escenógrafa. Pau es una obsesa de las palabras, una maestra del caos y una adicta al desorden. Pero parece ser que los opuestos se complementan, porque nos entendemos bien o incluso a veces muy bien.

[Fragment de www.demodebooks.com]

Concepte


L’Ari i la Pau ja havien desenvolupat els seus respectius blogs abans de crear Demodebooks, així que quan van decidir iniciar Demodebooks s’hi van posar i amb molt d’esforç, dedicació i investigació van crear Demodebooks, un lloc web desenvolupat amb WordPress que inclou també una shop.

Ens coneixem a la fase final del desenvolupament del seu lloc web, de fet ja “havien sortit”, i em demanen si les puc ajudar amb unes poques incidències que requereixen de programació sobre WordPress. Millorar la seguretat i la velocitat de descàrrega de la seva web va ser “posar la cirereta del pastís”.

Executar les actualitzacions a la web va ser molt gratificant ja que et fan sentir part del seu projecte desde l’inici, són molt receptives a qualsevol recomanació i estan sempre disposades a col·laborar perque el resultat final sigui el millor. Saben i entenen ràpidament el que els hi estàs explicant i confien al 100% amb la gent que les envolta. Continuem treballant junts amb Demodebooks o altres projectes com www.demodeediciones.com

visitar web

wordpress · css3 · html5 · responsive design

Hem trobat la persona perfecta per treballar amb el nostre projecte. No només perquè ens resol els problemes i ens ajuda amb qualsevol dificultat que trobem, sinó especialment perquè ens assessora i ens fa pensar en coses que ni se’ns havien acudit. Sempre troba la manera de donar-nos el cop de mà que necessitem i de fer la nostra pàgina més pràctica i més ràpida per als usuaris.

Estem molt contentes amb el tracte, la rapidesa i la qualitat del treball del Xavier. S’ha fet seu el projecte i això és el que més valorem.

Paula Mariani http://www.demodebooks.com/ 17 d'abril de 2016

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Categories
Suport Wordpress